nuafhalen.com, Spullen te véél? Wij nemen het méé!

 

 

 

 

 

 

 

Het fenomeen “kringloop” is achterhaalt/niet meer van deze tijd! Oordeel zelf;

Ik kom vaak bij mensen die een complete huisraad/inboedel hebben met nog goed herbruikbare spullen dus niet kapot o.i.d.. Voorheen diende ik daarvoor te betalen om ze te mogen ophalen omdat immers de kringloop organen dat niet doen. Vaak wordt mij dan zelfs gezegd dat zij (de kringloopwinkel) het niet wilde hebben! Of, wij hoeven niet eerst te komen kijken, over 4 weken hebben we tijd en onze chauffeur oordeelt dan of we het wel willen hebben of niet.. Het fenomeen kringloop is iets of wat achterhaalt. Waar vroeger dit overheidsbedrijfjes waren zijn het nu in de meeste gevallen gewoon bedrijven in private handen wat inhoud dat de eigenaar (net als ik) daar zijn inkomen mee moet vergaren! Niets mis mee MAAR waarom krijgen zij het gratis?

Kringloop is er voor u? De kringloop ontruimt alles en neemt u al de ellende uit handen. Dat doen wij ook! Kringloop is er voor mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt? De kringloop zorgt ervoor dat deze mensen een kans krijgen door stage te lopen bij hen. Dat doen wij ook! (als wij voldoende werkgelegenheid hebben is men van harte welkom) Kringloop is een Non-profit bedrijf? De kringloop heeft geen winst oogmerk. Dat hebben wij ook niet! (de kringloop zet de eigenaar en partner (mits die geen uitkering heeft) op de loonlijst! De laatste 8 jaar hebben wij niet meer een dergelijk loon genoten! Kringloop maakt het mogelijk voor de minima om spullen te kopen met korting? Dat doen wij ook! (zelfs regelmatig gratis) Kringloop doet aan recyclen? Dat doen wij ook!

Ons adres ;
Haverkamp 9, 5741PN in Beek en Donk. Voor meer info of voor het ophalen van een inboedel of ontruiming bel ons! Dit kan 7 dagen per week en 24 uur per dag. Ook Garanderen wij dat bij gunning/overeenkomst wij binnen 24 uur alles geregeld en opgehaald hebben!


06-39645784

   terug over ons   

disclaimer;

klik hier..... 

 

 

 

 

 

 


kringloop, kringloop nuafhalen, woningontruimer, woningontruiming, boedel totaal nuafhalen, recycle, ophalen gebruikte goederen, kringloopwinkel, ontruimingen, kringloop winkel, tweedehands, magazijn, goedkoop, snel ophalen, 24 uurs dienst, Nu afhalen, Nu afhalen, kringloop, ontruimer, ophalen, binnen 24 uur, recyclen